FANDOM


17813 titanic l1

Leonardo och Kate i en kassasuccé.

Succé kan betyda att det har klirrat till i kassan på en teater. Det kan betyda att det är utsålt och att vi förlänger spelperioden. Även kallat kassasuccé. Det är viktigt att syna hur vi värderar succé inom en arbetsgrupp även om vi har kommersiella krav på oss. Vad är en succé? Är det viktigt att få en succé?

I en repetitionsfas är det bra att leta efter varierade sätt att formulera oss kring om vad som är "bra" och "dåligt". Detta är viktigt speciellt när vi arbetar med scenkonst för barn och unga.

Att värdera hur något gick utifrån direkt feedback, eller avsaknad av feedback, är ett kortsiktigt sätt att arbeta. Att skapa alternativ till de gängse värderingsmallarna kanske inte ger igenkänningsflabb, men sår frön till nya sätt att tänka och göra.

Se ävenEdit

Dålig

Misslyckande

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.